13.2.2014

what's up

Termosta! Meillä on taaaaas snowday meneillää..!!! Alkaa jo meneen hermo, koska oikeesti elämä täällä kuolee siihen kun tulee vähän lunta :-( Ei reenejä, ei pelejä, ei koulua, kukaan ei uskalla ajaa minnekään, jotkut toimistotkin sulkee ovensa. Ymmärrän, ettei kukaan halua laittaa talvirenkaita parin päivän takia mut hei immeiset ihan oikeesti se on vaa lunta, kyllä siinä päällä voi mennä.
Monet kyselee, että mitäs tänne muuten kuuluilee niin hyvää! Perusarkee, koulua, reenejä / pelejä, kavereiden kans hengausta. Tää allaoleva kuva on muuten reissulta Washington D.C:hen mun joukkuelaisen Emman ja sen perheen kans. Lähettiin su aamulla, kierreltiin ja katteltiin jotain noita monumentteja, käytiin syömässä ja tultiin kotiin. Keli oli aivan supernätti, aurinkoo riitti ja ilma oli aika vilponen, mut ei liian kylmä. Siinä kelpas pysähtyy juomaan kuumat kaakaot pienen kioskin ääreen.
AAAAAAAA
Sit en ookkaa kertonu täällä, kuinka upeesti mursin mun sormeni yhessä korispelissä :-D Sain iskun pallosta ja kuulin kräk ja eka luulin et se oli mun kynsi mut ku ei kynsissä näkyny mitään tajusin et se oli mun sormi. Samaisena iltana ei kauheesti näkyny muuta kun turvotusta (vasemman puolen kuvat) mut sit se alko tummuun ajan kuluessa (oikeen puolen kuvat). Nyt pystyn jo taivutteleen sitä, mut en ihan 'pohjaan'. Ei se satu, mut tuntuu jäykältä. Oon silti pelannu ihan normaalisti eikä oo ollut mitään ongelmia. Nyt tosin alkaa oleen meijän kausi paketissa, meillä piti olla tänään ja huomenna pelit, mutta koska tyhmä lumi niin ei varmaankaan oo kumpaakaan :-( Ne tuskin enää aikatauluttaa niitä uusiks, kun niin monta peliä on jo uusaikataulutettu. Mietin pääni puhki mitä ihmettä teen koriskauden jälkeen keväällä ja saatiin mun joukkuelaisen Kennedyn kans idea alkaa manageroimaan softball tyttöjä. Käytännössä hengataan reeneissä ja peleissä ja annetaan vettä ja katotaan kun ne rehkii :-D Sopivan rentoo!
AAAAAAAAAAA
AAAA

Mun tosipaha koti-ikävä, joka iski viime snowpäivien aikaan alkaa olla mennyt ohi, mutta tietty niitä huonoja päiviä on sillon tällön. Tulevien vaihtarien ei kannata niitä pelätä, mut kannattaa varautua, et niitä kuitenkin tulee :-) Olisin kovasti arvostanu jos joku ois mulle sen ennen tänne tuloo kertonu, eikä niin että täällä sit miettii et apua onko tää normaalia. Juttelin kuitenkin paljon ja kaikille ja tajusin et tosi moni muukin vaihtari kokee ihan samoja fiiliksiä. Nyt kuitenkin all good ja elämä jatkuu :-)

Laters!!!!!!

2 kommenttia:

  1. Lellu rakas!!!!!!! Kiitos aivan sairaaaaasti hammasliuskoista jotka lähetit!!!!!!!! Olin ja oon niiiin onnellinen ja hampaat on nii valkoset et kaverit on kateellisii ;) ikävä sua lellu<3 mut vitun lyhyt aika ku ootki jo takas<3 sit me siskokset hei bailataan juuelin ja annikenin häissä ;) wooop woop!!!!!!! Johanna loves you lellu<3

    VastaaPoista
  2. Kuulumisia?! :-)

    VastaaPoista