1.12.2013

let your dreams be bigger than your fears

IMG_9492 IMG_9496 IMG_9505 IMG_9504 IMG_9524 IMG_9525 IMG_9626 IMG_9608 IMG_9513 IMG_9645 Vihdoin mä saan aikaseks tulla raapustaan tänne! Monet on kyselly et miten perheenvaihto sujuu ja joko asun uudessa perheessä, muutinko eri kaupunkiin jne. NO SIIS, ensinnäkin, mun edellinen hostperhe halus, että muutan pois koska mun päätös lopettaa uinti sekottais niin paljon perheen aikatauluja että on kaikille helpompi, että muutan uuteen perheeseen. Toi vaihtaminen ei mua itsessään haitannu, mutta mun aluevalvoja sano että muutan 1-2 viikon kuluessa, mutta loppujen lopuks viikkoja kerty 4 ennen ku pääsin muuttamaan. Sen neljän viikon aikana mulle sanottiin kaks kertaa että muutan Williamsburgiin eli siis eri kaupunkiin. Se ois ollu n. 40 min ajomatkan päässä. Ekan kerran se perhe Williamsburgissa peru ja toisen kerran kun uus perhe sieltä ilmaantu ja mun muuton piti olla varmaa mä anelin, että mun aluevalvoja yrittäis vielä kerran löytää perheen tältä alueelta, ettei mun tarvis vaihtaa koulua ja alottaa kaikkee ihan alusta. Koska sitä se olis käytännössä tarkottanut, että olisin mennyt uuteen kouluun, uudet kaverit jne. Musta kuitenkin tuntuu että se olis ollu vähä liikaa, koska just kun oon saanut täältä kavereita mun pitäis muuttaa ja löytää uudet kaverit. Tuntu jo että kävin pienen masennuksen läpi n. 24h:n sisällä, MUTTA mulle onneks siis löyty kun löytykin perhe tältä samalta alueelta, jossa oon ollu alusta lähtien ja naapurustokin on ihan viereinen! Vähän alle kaks viikkoo sitten mut toivotti tervetulleeks perhe, jossa riehuu neljä ihanaa lasta ja todella mukavat vanhemmat :-) Kaks nuorempaa veljee 15 ja 12v sekä kaks nuorempaa siskoo 10 ja 8v. Ja lihava koira. Jo pelkästään tähän mennessä tunnen oloni paaaljon kotosammaks kun siinä edellisessä perheessä 3kk:n aikana. Eka viikko meni totutellessa ihan erilaiseen elämään täysin erilaisessa perheessä, mutta oon tosi onnellinen että sain just tän perheen.
IMG_9615 IMG_9544 IMG_9539 IMG_9536 Viikonloppu ennen tähän perheeseen muuttoo meni vietellessä kolmen yön sleepoveria Sarahin (Saksa) ja Mathilden (Ranska) mun ihanien vaihtarityttöjen kans Sarahilla! Katteltiin leffoja, hölläiltiin ja käytiin koristelemassa Sarahin hostisoäidin kämppä joulukuosiin. Tän postauksen kuvat on siis tolta viikonlopulta :-) IMG_9591 IMG_9562 IMG_9557 IMG_9552 aaaaaaaaa IMG_9522 IMG_9481 IMG_9595 IMG_9558 IMG_9554 Torstaina vietettiin Thanksgivingiä ja ke-to yö meni mun uudella hostisoäidillä mun ihanien hostserkkujen kans. Holly on yks mun hostserkuista ja itseasiassa oltiin kavereita jo ennen kun muutin tähän perheeseen mut oli ihanaa että ollaan nyt myös "sukua"<3 Sillonkin katteltiin leffoja, tehtiin pizzaa jne rentoilua.. To aamuna tultiin sit takas tänne meille ja täällä oli yhteensä noin 20 hlöä ja paaaaljon hyvää ruokaa!! Olin vähän skeptinen, että tykkäänkö mistään näiden perinneruuista, mutta AHHH, tykkäänhän mä! Illan päätteeks mentiin kattoon uus Disneyleffa Frozen, joka oli ihan sairaan hauska! Tänään käytiin kattomassa The Polar Express sellasessa ihanassa vanhassa leffateatterissa, kunnon old school meininki. Mun hostisoäiti ja -isä kävi tossa samassa paikassa sillon kun he oli nuoria eli kaaaauan sit haha :-D Tässä tuli nyt kuulumispläjäys, myöhemmin lisää adjööö!

2 kommenttia:

 1. Oon ite ens vuonna lähös vaihtoon ja tykkään hirveesti lukea tätä sun blogia, tää on yks mun lemppari vaihtariblogeista!! :)
  Jos joskus tulee tylsä hetki niin mulla ois sulle haaste!
  http://anni-exceed.blogspot.fi/2013/12/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ihana kuulla :')<3!! ehdottomasti teen ton haasteen heti kun on sopiva rako!!:)

   Poista