15.12.2013

constantly challenge yourself

Sain haasteen TÄSTÄ blogista ja päätin et miksikäs ei! Tässä siis tehtävänannot:

1. Kerro 11 faktaa itsestäsi

2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen

3. Keksi 11 kysymystä uusille haastetuille


4. Valitse 11 bloggaajaa (alle 200 lukijaa)

IMG_9987 1. Oon aivan myyty matkustamiselle ja uusien maiden näkemiselle. En malta oottaa kaikkia niitä upeita reissuja ympäri maailmaa, jotka tuun varmasti tekemään! Haluun käydä maailman jokaisella mantereella! (paitsi pohjoisnavalla)
IMG_9992
2. Elän 100% tunteella. Mun mielialat ja ajatukset on vaan tosi sidoksissa mun tunnetiloihin.
IMG_9996
IMG_9998 3. Lopetin uinnin ja alotin koripallon. Kertaakaan en oo katunut!
IMG_9999
4. Rakastan iltasin/öisin viettää ns "omaa aikaa" esim blogeja selaillen/leffoja kattellen. Musta tuntuu et jos teen sen aamulla niin päivä menee ihan sekasin :-D
IMG_0007
5. Rakastan tortilloja

IMG_9995 6. Mun häämatka on Hawaijille

7. Mun lempivuodenaika on kesä, mut täällä on kyl aika ikävä Suomen talveekin. Outoo kun joulukuussa täällä näyttää ihan Suomen lokakuulta. Syksykin on ihan kiva.

IMG_9994
8. Oon oppinu itestäni ihan hirveesti viimesen melkein neljän kuukauden aikana. En ees eka tajunnu mistä kaikki entiset vaihtarit puhu sanoessaan et ne oppii itestään vaihtarivuoden aikana, mut nyt mä tiiän paremmin kun hyvin mistä ne puhuu!

9. Vihaan videopelejä


IMG_0012 10. Rakastan suklaata, aurinkoo, kynttilöitä, maapähkinävoita, mun perhettä, Suomee, Amerikkaa, tähtiä, elämää, vettä, juoksumattoja, naurua, kesämökkejä, kavereita, tyynyjä, uuden oppimista sekä veneilyä keskellä yötä. Ja jäätelöö tietty.

11. Kirjotan päiväkirjaa, koska no tietty on kiva kirjotella ajatuksia ylös, mut vielä kivempaa on lukee niitä piiiitkän ajan päästä. Yleensä tulee kyl myötähäpee, mut ei se mitää haha...


1. Mitä odotat ensi vuodelta?
Oih! Ensinnäkin, koitan pitää nyt tän expect nothing -linjan, MUTTA jos nyt jotain on PAKKO sanoo niin lähetysmatkaa Belizeen (Etelä-Amerikkaan), mun isoveljen häitä, uutta puhelinta, ihanien uusien muistojen luomista ja lisää itestäni oppimista.

2. Paras tapa viettää viikonloppu?
Tekemällä sitä mistä nauttii ja mikä tuntuu sillon hyvältä! Yleensä itte tykkään tehä paljon ja kaikkee viikonloppusin, mut sitte toisaalta on välillä myös ihanaa vaa makoilla sängyssä ja kattella lehvoja. Paras on tehä jotain pe/la ja sit sunnuntaina höntsäillä = 5/5.

3. Unelmamatkakohde?
Australia, Uusi-Seelanti, Hawaiji, Afrikka, Aasia (Singapore, Bali, Tokiokin vois olla siisti...), Pariisi, Italian ihanat viinipeltomaisemat... tai sit vaan yksinkertasesti sanottuna maailma!

4. Lempijoululaulu
No Tuiskun Antin Lumi peittää maan!

5. Minkä elokuvan voisit katsoa yhä uudelleen ja uudelleen?
The Last Song !!

6. Lempikauppa
Wääää.... Tietty joku Victoria's Secret ois aika mainstream tähä mutta sanotaan nyt iha vaan Sittari taikka Prisma. En tiiä miks mut musta ne on siistejä :-D

7. Kerro joku outo tapasi.
Hitsi ku pää aina tyhjenee ku tällasta pitäis miettiä... Öööö no mä pureskelen mun poskien ihoo sillee sisäpuolelta koko ajan :-D

8. Mitä toivot joululahjaksi!
Mulla ei oo tänä vuonna oikeestaan toiveita, paitsi suklaa! Ja salmiakki oih joku lähettäkää sitä pliis..

9. Tsemppibiisi
Ruudolf-Oukki doukki

10. Lempi sarja/ohjelma?
Gossip Girl & Pretty Little Liars

11. Lempiaine koulussa?
Psyka taikka terveystieto

Mun 11 kysymystä:
1. Paras kesämuisto
2. Mitä harrastat
3. Mikä tekee sut onnelliseks
4. Jos olisit koko maailman presidentti, mitä tekisit
5. Koska nauroit viimeks maha kippurassa
6. Jos saisit mennä päiväks mihin vaan, minne menisit
7. Mitä tekisit jos sulla olis vaan kuukausi elinaikaa jäljellä
8. Tykkäätkö sushista
9. Miten sulla on tapana rentoutua
10. Mitä kieliä haluaisit osata puhua
11. Missä maissa olet käynyt

Ja haasteen saa tehdä kuka haluaa millon haluaa missä haluaa!

Kuvat on tältä päivältä kun leivottiin ja koristeltiin ekat piparit. Vähän ees joulufiilistä vaikka muuten ei tunnu yhtään et reilun 10 päivän päästä ois joulu!

4 kommenttia:

 1. Jee kiva kun sait tehtyä!! Oli tosi kiva lukee ja vaikutat niin mukavalta pelkästään tän blogin perusteella!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ihana:')<3 oli kiva tehä tällane, jossa pitää vähä miettiäkki haha!

   Poista
 2. LElLLU!!!!!!! Meet hää matkalle hawaijilli,,,,ööö ootko varma et saat koskaan miestä joka suostuu naimisiin sun kans? :) ;) EI vAaan!!!!!! Hahahah huumoriiii :D ellinor kerto et olitte naureskellu mun ja tikkAsen parisuhteelle,JuST HYVÄ;D tuli niin myötähäpee itteeni kohtaan :D hahahahahahahhahahahah LOve YOu most!!!!!!!!!!! Rakastan lellu sisko sua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahahahhaha XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD en mää kyllä ookkaa varma asiasta voi olla että FOREVER ALONE elämä kutsuu! xD joo me vähä sun piikkii heitettii härkäst läpändeerust sun huikeista parisuhteista ja tästä nykysestä (vai onks se jo ohi?) vol. 78945609478! Love you the most!!!! vois laittaa sun joululahjan tulee kirjekuoressa piakkoi!

   Poista