9.11.2013

the first and last swim meet

Hellouu! Lupasin katsausta niihin uintikisoihin, joten here we go! Eli 18.-20.10. oli siis mun ekat ja vikat uintikisat täällä. Päätettiin mun hostperheen kanssa, että uin ekoihin kisoihin asti, kun sanoin ettei uinti enää niin nappaa ja haluisin kokeilla jotain uutta urheilua mielellään koulussa. Mun uintiryhmä oli siis Burkwood Aquatic Club, BAC, ja se toimii koulun ulkopuolella. Tää ja sit ne muut kisoissa olleet seurat on siis niitä jotka on täynnä niitä uimareita jotka oikeesti tavottelee tähtiin ja korkeemmalle. Tykkäsin mun valmentajasta ja ryhmästä tosi paljon, mut suurin osa joukkuelaisista käy jotain muuta koulua, kun mä mielelläni haluun niitä kavereita koulusta.  collage aanomm Anyways, kisat oli siis pe-su, mutta pe oli pelkät pitkät matkat, joita mulle ei oltu laitettu. Mun valmentaja valkkas mulle lauantaiks 200sku, 100pu, 100vu ja sunnuntaiks 200pu, 200vu, 50vu. Kisat uitiin jaardeilla ja 25jaardia on n. 22m. Ei menny mitenkään erikoisesti, enkä niin kyllä olettanukkaa kun kauden ekat kisat kyseessä. Sain kuitenkin sen mitä halusin, eli kokee uintikisat Amerikassa. Nyt on meikäläisen reilun 9 vuoden uintiura kauniisti pulkassa! Tilalle tuli koris, joka alko viime viikolla ja katotaan mitä meikäläisen korisurasta tulee, kovasti mulle hoetaan että pituudesta on hyötyä ja toivotaan että selviäisin tän lajin parissa ainakin yhden kauden verran :-)

Kaikille uimareille ja uinnista kiinnostuneille voisin heittää tähän päällimmäisiä eroja, joita huomasin näiden ja Suomen uintikisojen välillä:

  • täällä ei ollu minkäänlaista kokoontumista
  • valmentaja tekee alkuverran ja kaikki ui sen saman
  • nää käyttää samaa uikkaria koko kisojen läpi, oli se sitten pitkä tai lyhyt
  • vaan sen takia että nää oli kauden ekat kisat ketään ei hylätty
  • pojat kisas eri altaassa kun tytöt (tää ei varmastikaan ole järjestely joka kisoissa täällä, mutta näissä kisoissa 50m allas oltiin jaettu 2x25 jaardin altaaks ja pojat kisas toisella puolella kun tytöt)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti