27.10.2013

I can't tell you the key to success, but the key to failure is trying to please everyone.

Morotus! Tähän kärkeen mulla olis vähän uutisia: mua oottaa perheen vaihto tässä parin viikon sisällä. Luulin, että tää perhe olis "se oikee", mut tää on kaikkee muuta hahaha. Päätin lopettaa uinnin ja sit tää perhe ei enää halunnu pitää mua, koska aikataulut menee päällekäi, kun alotan jonku muun urheilun koulussa ja mun hostsisko jatkaa uintia. Mun eka tunne kun kuulin tästä oli helpotus, koska uskalsin vihdoin myöntää itelleni etten oo kokenu olooni kovin mukavaks tässä perheessä. Oon siis tosi innoissani, että saan uuden perheen ja toivotaan vaan että tärppää! Kotiin en oo maitojunalla ainakaan vielä tulossa ;-)
columbusday
meillä oli vapaapäivä koulusta, kun oli Columbus Day ja se kulu siivoillessa ja höntsäillessä maailman mukavimmassa oloasussa

Toissa viikolla meillä oli koulussa jotain ihme harjotuksia, yks päivä meil oli harjotus sitä varten, jos tulee kouluampuja ja kaikki valot laitettii pois, ikkunat peitettii papereil tms, ovet lukittii ja mentii kaikki yhtee nurkkaan istuun. Istuttiin siinä varmaa joku 15min ja sillä välin joku vaan kokeili ulkoopäin et meidän ovi on lukossa. Sit tunti jatku normaalisti :-D Toinen harjotus oli maanjäristysharjotus, mentii taas varmaa 15 minuutiks istuu pulpettien alle ja pää piti suojata. Kieltämättä sen pienen pulpetin alla ei ollu tällasen hujopin kaikista helpoin istua ja mun jalat vaan sojotti sieltä alta joka ilmansuuntaan haha. Toivottavasti ei oo maanjäristyksiä tulossa tai mun jalat muussaantuu :-(
Muuten mun elämä on ku vessapaperii eli hyvin pyyhkii. Tällä viikolla oon käyny niissä nuortenilloissa, joissa yleensäkin käyn ti ja to ja sit keskiviikkona Chloe pyysi mua sen nuorteniltaan tapaan sen parhaat kaverit ja tottakai menin. Siel oli sellane ihana tyttö, joka sano et sillä on kaveri Aino, joka on puoliks suomalaine ja se oli opettanu tota tyttöö sanoon moi ja heihei haha. Noi nuortenillat joissa käyn joka viikko ti ja to on ihan parhaita, niissä porukka on niin kivoja ja aina yhtä innoissaa Suomesta :-)
foood
niitä niin haluttuja ruokakuvia! koitan ottaa jatkossa vielä enemmän, mut tässä jotain: homemadeja hamppareita, Paneraa, hedelmiä, smoothiee ja tulista nuudeli-liha-kulhoo(?)! en oo syöny Chloee enkä meijän koiraa, mut nekin pääsi tähän kollaasii messii<3

Viime viikon perjantaina (hui aika oikeesti menee niiiiiiin nopeesti :-D) mentiin Briannan ja Heatherin kans King's Dominioniin, eli sellasee huvipuistoo, jossa on Halloween Haunt meneillää. Siellä oli siis palkattu tyyppejä säikyttelee ihmisiä ja mun kohdalla ne ainakin onnistu työssään! Kuljettiin Briannan kans käsikynkässä koko ajan, kun ei tiedetty yhtään mistä hyppää taas joku hullu meijän eteen tai lähtee seuraan meitä... Yks ihan jäätävän kokonen en tiiä mikskä ihmeen robotiks pukeutunu hahmo lähti jahtaan meitä ja se juoksi mut melkein astmakohtaukseen asti, vaik painelin ihan täysiä ku mikäki maratoonari, mut aina kun katoin taakse se oli vieläki siellä, ihan kamalaa! Päivän reeni siinä samassa... Seuraavana päivänä alko myös mun ekat ja vikat uintikisat ja ne oli sekä la että su, mutta niistä teen oman postauksen, koska kuvamateriaalia kerty sen verran :-)
kingsdominion Tää viikonloppu on ollu vaa höntsäilyä, oon ollu tällä viikolla vähä kipee ni eilen pidin suosiolla höntsyillan ja kattelin Pretty Little Liarsia ja Gossip Girliä. Tänää mentiin aamulla Chloen kans Paneraan lounastaan, sit pyörittiin joissain paikallisissa mestoissa kuten Targetissa haha. Oon alusta lähtie haaveillu siitä et pääsisin vaa kävelee Targetii edes takas ja vihdoi mun unelma toteutu (<3). Se on siis sellane Citymarketin tyylinen paikka, mut löydän sieltä aina jotain uutta ihmeteltävää :-D Loppupäivän oon vaan skypeilly Ainon, iskän ja Kaisan kans. Vihdoin kuulin Kaisan kuulumisia Känädästä, vaikka meijän yhteys katkes aina n. 30sek välein haha. Nyt voisin ottaa rentouttavan vaahtokylvyn, vielä ku asun sellasessa talossa, jossa on kylpyamme hah.
honeyy
oon jostain syystä yrittäny ottaa paljon kuvia Honeyn kans, sitä mun tulee eniten tästä perheestä ikävä</3 #bff

Ennen Usaan tuloo olisin luullu, että olisin ihan itku kurkussa ja paniikissa tällasesta perheenvaihtouutisesta, mutta oon ollu vaan ihan chill. Tottakai on vähän sekava viikko takana (kuulin siis tiistaina, että mulle etitään uus perhe), kun en tiiä yhtään mitä odottaa lähitulevaisuudelta, mut oon tosi luottavaisin mielin. Uus sopeutuminen on tietty aina rassaavaa, mut it is what it is. Monet on ollu tosi sääliviä mua kohtaan, että voi eiiiii vähä hirveetä ja näin, mutta mä oon oppinu tässä parissa kuukaudessa niin paljon itestäni, ettei mua harmita yhtään. Ilman tätä en olis oppinu tunteen itteeni paljon paremmin enkä tajunnu kuinka paljon mun oma perhe myötäelää ja tukee mua :-) Oon myös saanu purettua kaikki tunteeni monille eri ihmisille ja se jos mikä on oikeesti auttanu!! Aina en oo niin kauniiseen sävyyn puhunu, mutta mikäs siinä kavereiden kesken kun näitä jaetaan......... :-D

Ps. Oon jo ihan joulufiiliksissä, vaikka nyt on vasta halloween! Siinä päivän tietoisku teille.

4 kommenttia:

 1. Hei, ei perheenvaihto olekaan maailmanloppu, vaan uuden alku!
  Pääset kokemaan toisenlaisenkin perhekulttuurin saman vuoden sisällä, se on vain rikkaus!
  Sulla on kiva blogi, kirjoitat selkeesti - etkä vain pelkistä hyvistä hetkistä (koska todellisuus ei kuitenkaan ole ruusuilla tanssimista).
  Järjestääkö sun vaihtarijärjestö ohjelmaa (yhteisiä tapaamisia muiden vaihtareiden kanssa) siellä? Kannattaa osallistua niihin. Monesti vaikeuksien keskellä sieltä on saanut tukea ja ymmärrystä ihan eri tavalla kuin jenkkikaverien suunnalta.
  Vaihtaritapaamisissa saa myös tutustua monen eri maan kulttuureihin ja erilaisiin ihmisiin.
  Tsemppiä vuoteen!
  t.vaihtarina ollut

  VastaaPoista
 2. Voi että kiitos kommentistas!! Tulin hyvälle mielelle täst :) Kyllähä se järjestää mut oon vältelly niitä tapaamisia ku oon ajatellu et niitä muita vaihtareita tulis loppupeleissä näkeen niin vähän tän vuoden aikana et mieluummin keskityn hankkiin kavereita omasta koulusta yms... Pitäs kyl nyt viimestään alkaa käymään niissä tapaamisissa enemmä:)!! Ja kyl mä otan tän perheenvaihdon kans hyvänä juttuna ja oon ainaki saanu mahtavat naurut tästä mun nykysestä hullusta perheestä haha. Kiitos paljon:)!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. tuut aina mieleen ku käyn targetissa hahah!!!!!

   Poista