13.10.2013

being safe is the most dangerous way to live

wdc32 IMG_9197 IMG_9218 IMG_9148 IMG_9150 IMG_9151 IMG_9152 IMG_9168 wdc IMG_9142 hcd2 IMG_9227 hcd hcd4 hcd3 vs Aloha guys! Mun viime kerrasta tän blogin puolella on kulunu jo ihan liian pitkä tovi ja pakko tulla vähän päivittään tapahtumia! Tosiaan käytiin Washington D.C.:ssä yhdistetyllä mun hostisän työmatkalla ja muun perheen turistimatkalla. Oltiin siis yks yö viiden tähtösen hotellissa, jossa oli mun hostisän konfferenssikin su aamuna. Sillä välin kun hän istu jonkun muka-niin-tärkeen pöydän ääressä pitämässä palaveria me naisvoimin tilattiin ihan harvinaisen kallis aamupala huoneeseen haha. Olihan se aika luksusta avata verhot ja nähdä pala pääkaupunkia vastatehtyä tuoretta ihanaa aamupalaa syödessä. La oli siis meidän turistipäivä ja niinkun kuvista voi huomata ne on aika tummia, koska päivä oli aika synkähkö. Olin kuitenkin ihan onnessani kun vihdoin pääsin näkemään Valkosen Talon a.k.a Obaman kodin hah! Sinkoilin ton portin ympärillä edes takas kun mun muu perhe oli ihan tyynenä, kun ne on nähny The White Housen jo muutamaan otteeseen. Ton näkemisen lisäks käytiin yhessä museossa ja käveltiin ympäri kaupunkia, joka oli tosi kaunis mun mielestä. Rakennukset oli tosi massiivisia ja kokonaiskuva kaupungista oli aika raikas, koska siellä oli paljon vihreetä kasvillisuutta kaikkialla. Se oli siis tollanen minitrippi tän maan pääkaupunkiin, nyt voin vetää senkin yli mun bucket listiltä.

Seuraavat ja vähän fiinimmät kuvat on otettu ennen Homecoming Dancee, joka oli viikko Washingtonin reissun jälkeen. Kuulin etukäteen, että tanssit vois olla aika laimeet enkä meinannu lähtee edes kokeileen, mutta oon tosi tyytyväinen et lähin silti, kun Ellory (mustavalkosessa mekossa) pyysi hänen ja Leannan kans. Noi tytöt on yhet maailman hauskoimmista ihmisistä ketä oon ikinä tavannu ja nauroin mahani kipeeks ton illan aikana. Käytiin syömässä sushia ja vetämässä jäätelöö Cold Stonesta napaan ennen tansseja (Note to self: hyvä idea, ei turvottanu yhtään tossa mekossa haha) ja tanssien jälkeen vaan hengailtiin ulkona, kunnes Leanna heitti mut kotiin. Muissa kuvissa näkyy Molly ja hänen deitti Thomas sekä mun hostperhe miinus Maddy, joka edelleen asustelee yliopistolla parinsadan mailin päässä. Homecoming dance on siis sellanen että voit mennä sinne kaveriporukan kanssa, deitin kanssa tai vaikka yksin, kun se muistutti vähän sellasta koulun diskoo joita oli aina ala-asteella haha.

Muutenkin tänne kuuluu hyvää, mitä nyt tää elämä on ihan yhtälailla arkee täälläkin. Koulua ja reenejä riittää, mut yleensä sit viikonloppusin on jotain elämää. Tää viikonloppu on eka koulun alkamisen jälkeen kun tällä perheellä ei oo mitään pläänejä. Oon siis saanu ite kaavailla, jos oon halunnu jotain tehdä ja niimpä mentiin eilen Chloen kanssa leffaan kattomaan The Gravity ja tänään reenien jälkeen menin Amyn ja Taylorin kans shoppaileen meijän läheiseen kauppakeskukseen. Ens viikonloppuna ekat kisat, sitä seuraavana taitaa olla halloween, sit siirrytään jo marraskuun puolelle... Huh! Time flies, just niinkun mun aluevalvojakin aina sanoo. Tykkään tosi paljon olla täällä, mutta tietenkin kokonaisen elämän rakentaminen uuteen maahan vie aikansa ja säännöllisen epäsäännöllisesti ikävöin myös Suomee. Nyt ymmärrän mistä kaikki ex-vaihtarit puhu sanoessaan, että täällä oppii arvostamaan Suomea. Kyllä mä vielä tuun monet kerrat valittaan kuinka kylmä siellä on talvella, mut tottakai mä katon omaa kotimaata ihan eri silmin jo nyt.

Nyt kuitenkin pakko painua nukkuun kun alkaa silmäluomet jo ihan pikkusen painaan, oon kuitenkin koko viime viikon nukkunu 6-7h/yö. Tänäänkin kello soitti 5:52 aamureeneihin ja huomenna aamukirkko kutsuu. Öitä, tai kohta jo huomenta, Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti