25.9.2013

the 1st month

IMG_9137 IMG_9097 IMG_9135 IMG_9091 IMG_9141 IMG_9108 aaaaab IMG_8908 IMG_9107 1175621_668149049881648_1692502045_n IMG_8944 IMG_9109 IMG_8907 IMG_8966 IMG_8965 IMG_8964 aaaaaa Tasan yks kuukausi täynnä!! Ihan hullua! Ekat pari viikkoo meni vielä aika hitaasti, mutta toiset kaks viikkoo on vaa hujahtanu ihan hullun nopeeta... Eka viikko oli aika jännä, olin ihan ihmeissäni kaikesta, kaikki oli niin uutta ja isoo ja erilaista. Seuraavalla viikolla alko koulu ja sit iski eka koti-ikävä. Oli kauheeta nieleskellä itkua julkisilla paikoilla, mutta muhun vaan pätee niin hyvin se vertaus, että vaihtari on kun raskaana oleva nainen kun kaikki tunteet tulee niin voimakkaina. Koti-ikävä meni toisen viikon aikana jo ohi ja nyt oon jo ihan superonnellinen täällä :-) Tottakai koko ajan on haikeeta, kun ei oo niitä omia tuttuja rakkaita ympärillä, mutta se pakottaa mut haalimaan uusia täältä. Oon superonnellinen, että mun hostperhe tukee mua ihan hirveesti ja ne kaikki toivoo, että oon onnellinen ja että mun vuodesta tulee paras mahdollinen.

Koulu sujuu ihan ookoosti tällä hetkellä, matikka alkaa nyt ehkä jo vähän sujumaan hankalan alun jälkeen (juu kattellaan), hissa ja yh on molemmat aika japania mulle vielä... Enkku=äikkä on aika samanlaista kun Suomessakin, kirjotetaan esseitä ja opetellaan jotain äikkätermejä... blaah. Ja luetaan tietty kirjoja enkuks. Tällä hetkellä jo toinen menossa. Muut aineet onkin sit 'sopivia' eikä tuota liikaa päänvaivaa.

Päätin osallistua meijän koulun tän syksyn näytelmään, en tosin näyttelijänä, vaan hoidan mun tech ryhmän kanssa tekniikkapuolta, eli lavasteita, ääniä, valoja yms :-) Ryhmä vaikutti tosi kivalta ja ne oli aivan onnessaan, että oon vaihtari, hah. Tosin näytelmä on vasta marraskuussa, joten siihen on aikaa.

Oon saanu jo kivasti kavereitakin, lähinnä koulusta, mutta sit tietty uintiryhmästäkin ja käyn yhen Kerryn kanssa youth groupissa, joka on täynnä mukavaa porukkaa.

Tällä hetkellä on homecoming viikko meneillään ja joka päivälle on joku teema, miten pukeutua: ma oli America day, ti prep day (eli pukeudutaa silleen ns. "rikkaan näkösesti" tai emmätiiä googlatkaa), ke on pirate day (meijän koulun logo on piraatti), to twin day ja pe Atlee Raiders Black Effect (meijän koululla on 3 väriä: sininen, musta ja valkonen ja aina kun on homegame niin kaikki pukeutuu johonkin noista väreistä, riippuu päivästä). Oon vähän yllättyny, ettei täällä kaikki pukeudukaan joka päivä ton homecoming teeman mukaan, mutta aina kun on homecoming game niin sillon on kyllä lähes koko koulu ihan messissä. Lauantaina oottaa homecoming dance, jota mietin pitkään meenkö enkö mee ja sit päätin että kaimmä nyt menen, kerranhan siihen vaan on mahollisuus! Tonne menee porukkaa joko deitin, kaverin, kaveriporukan tms kanssa eli ei oo mikään pakko että poika ja tyttö :-) Mekon löytymisen kans oli ongelmia, mutta se löyty toisen hostsiskon Maddyn vaatekaapista loppujen lopuks haha... Tänään käytiin hostäitin kanssa ostamassa kengät ja lipunkin hommasin aamulla, joten ei muuta mietittävää kun hiukset ja meikki.

Nyt kuitenkin painun pehkuihin, koska 8h:n päästä odottaa taas ah-niin-ihana 4:08 herätys aamureeneihin! Adjöööös!

Kuvat on sekalaisesti tän kuun aikana otettuja, on ollu bonfire takapihalla, eka futispeli, eka koulupäivä, shoppailua, vaihtaritapaaminen, sekä sit tietty crest hammastahnakuva Johannalle ahaha! Love you sis!!

7 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva päästä vihdoin lukemaan sun postauksia! Mutta olin jo melkein unohtanut että aloin seuraamaan tätä blogia, toivottavasti pystyisit postaamaan vaikka edes vähän useammin! Ymmärrän kyllä ettei siellä ehkä blogi oo eka juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla :) koitan tsempata tän kans nyt!!:)

   Poista
 2. U bitch! Sullaki crestiiiiii! Vähän siistiä! Paljonko makso? Mulla se makso jonku 19euroo vähän siistiä ku meet tonne tansiaisii!!! How cool is that!! Tulee ihan bella ja edward mielee ku ne oli siel tansseissa! Jahei vähänkö näytti noi keksit plus vaahtokarkit plus suklaa hyvältä!!! Morjeeeee t sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah jotai 3€ mutta toi ei taida olla sitä parasta mahollista :((( ja hahaha nii on mut kuulemma välillä meno tuol on tosi laimeeta joten katotaa mite tänä vuonne xD Ja joo arvaa oliko hyvää!! Oon jo ny lihonu varmaa 1-2kg

   Poista
 3. ehkä vähän kade shoppailuapajista oon!

  VastaaPoista
 4. LELLU!!!!! Nyt kun sä et oo täällä kotona niin kukaan ei oo syömässä mun karkkipussista salmiakkeja...byhyyy.. Meijän keittiönpöydällä on kipollinen salmiakkia kun oon syöny vaan hedelmä karkit,as usual :D miss u sis! How are u????? I luuuuv. Uuuu soooooo many times moon and back!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( voitko lähettää kaikki sun jämäsalmiakit mulle joululahjaks<3 i miss u too!!!! laitan sulle oman osion sähköpostia samalla kun meilaan iskälle!!!!:)

   Poista