20.9.2013

RIVERHOUSE!

Aloha! Koulu alko 3.9. ja 2.9. käytiin meijän uintiryhmäläisen pojan Loganin (toi voi olla myös tytön nimi, mikä on välillä tosi hämäävää :-D) perheen riverhousella viettämässä koko päivä :-) IMG_8969 Mun hostvanhemmat ja hänen vanhemmat on tosi hyviä kavereita ja Molly ja Logan on keskenään parhaita kamuleita. Lisäks siellä oli niiden "mökkinaapureita" ja Loganin sisarukset McGuire ja Abby. Niillä on myös espanjalainen tyttö vaihtarina, joka oli tosi kiva, muttei puhunu vielä hirveesti enkkua.
IMG_9085 Päivän aikana syötiin, mentiin tolla water tubingilla, ajeltiin jetskillä, chillailtiin, hypittiin puusta veteen ja vesilautailtiin. Kokonaisuudessaan varmasti yks tän vuoden parhaimpia päiviä! Sen verran huippua oli :-) Olin ihan surkee vesilautailussa, mut noi kaikki muut edellämainitut oli ihan sairaan hauskoja. IMG_8992 IMG_8973 IMG_9074 IMG_9078 IMG_9009 IMG_9084 IMG_9058 IMG_9006 IMG_9018 IMG_9032 IMG_9080 IMG_9086 Viikonloppuna suunnataan kohti Washington D.C.:tä, joten mulla tuskin jää aikaa päivittää blogia sillon. Koitan kuitenkin sit siitäkin saada väsättyä oman postauksen! :-)

10 kommenttia:

 1. awwww toi poika on söpö :3 ;) kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha se oli ihana! kiitos paljon:)

   Poista
 2. nojoo vähän siiiiistiii teillä tuo!!!! moro!!! näuttää niin kivalta noi vesi lelut :) onksulla lellukka kaikki hyvin siellä??? kohteleeko kaikki sua hyvin??? ja muista et sää oot maksanu ton jenkki vuoden et se on elämys kokemus sulle, ni sun ei ole pakko uida siellä aamusin jos et jaksa!!! ketään ei tartte miellyttää!!! ok?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oona??<3 hahaha kaikki hyvin ja oli muute maailman siisteimmät vesilelut!! ja kohtelee paitsi välillä mun hostsisko on aika tyly XD joo uinti loppuu ens kuussa;))!!!!

   Poista
 3. toi jäbä tossa teijän kuvas molly sä ja se khundi, niin se jäbä ois komeempi pussi päässä!!!!!!:D hahahahaaaaaa tsiskosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YOSSU HEI XD kaikkia ei oo siunattu sun geeneillä... sitä paitsi se on jotain 14v sillä on aikaa komistua!!

   Poista
 4. äää voi ellu ihania postauksia ja voijuku siellä näyttää ihanalta!! elät kunnon american dreamia ::D ja muutenkin sovit sinne jenkkilään niin hyvin, jos en tuntis sua nii luulisin et oot jenkki ton pepsodent hymys ym kanssa ::D mut muistakin silti tulla takas suomeen ens vuonna...<3

  t. laurrraaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi rakas mulla on ikävä sua!! ja sun kommentti piristi niinku sä yleensäki aina<3 ja ei huolta mä palaan kyl koska sit me mennää beibi baiba bailaa!

   Poista
 5. Hei neiti, mulla on sua vähän ikävä! tai aika paljonkin, tuntu helpommalta elää samassa kaupungissa sentään : DDDD Näyttää ihanalta sun elämä siellä, sulle on varmaan jokusen kerran jo sanottu et muista nauttia ja siltä kyllä näyttää! haleja paljon!!!!!

  ps superkiire aikataulutus sulla?? en pysyis mukana nimim 6 h luento päivässä on tarpeeks et oon illalla superpoikki, huoh.

  pss kirjotat superkivasti, pus!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi rakas mullakin sua!! pyrin nauttiin joka hetkestä täällä ja monta kertaa oon havahtunu et hei elän mun unelmaa, aika siistiä... :) ja joo oon ihan rättipoikkihalkipinoon aina mutta uinti loppuu ens kuussa jollon vaihdan lajia ja sillon reenit on iltapäivällä joten saan edes nukkua koko yön eikä tarvi herätä kesken! halauksia takasin<3

   Poista