15.9.2013

My home is wherever my heart is

Heissan! Vihdoin yritän saada tännekin nopeesti väsättyä jotain elämää, kun sit pitää alkaa tehä kouluhommia.. Buu! Mulla ois kuvia ja aineksia vaikka kuinka moneen postaukseen, mutta on yks asia, jota mulla ei todellakaan ole liikaa; aika. Tuntuu, että jopa viikonloppusin jokaikinen tunti on jotain ohjelmaa meneillään. Mut sitä nää sanoo koko ajan, että tää on sitä amerikkalaista elämää, busy busy busy! Ja mä sanoin, että mieluummin busy ku boring :-)
IMG_8910
Kun tulin tänne 27.8. tiistai-iltana, niin lauantaina suunnattiin Annapolikseen, Marylandiin Naval Academyyn. Se on joku tommonen sotilaallinen yliopisto tai mikälie, mutta siellä siis opiskelee mun hostäitin parhaan kaverin poika, joka on samalla mun hostsiskon paras kaveri! Sinne ajo autolla about 2h/suunta ja vietettiin siellä koko päivä kierrellen ja käytiin pari kertaa syömässä. IMG_8913 IMG_8917 IMG_8923 IMG_8930 IMG_8933 IMG_8942 astronaunt majamols IMG_8940 Käytiin myös leffassa kattomassa "We're the Millers" ja se oli ehkä maailman hauskin leffa!! Suosittelen enemmän ku lämpimästi, nauroin iha maha kipeenä tolle!

Muuten arki on alkanu jo rullaan täällä. Mun perus arkipäivä on suunnilleen tällanen: 4:08 herätys ja 4:50-6:50 aamureenit (on muuten herkkua...), kotiin n. klo 7 suihkuun, syömään ja laittautuun kouluun. Koulu alkaa joka päivä 8:30 ja loppuu joka päivä 15:30. Mulla on 4 oppituntia/päivä. Mun aineita on luova kirjottaminen, teatteri, matikka, US History, US Government, espanja, anatomia ja english eli näiden äikkä. Oon kotona koulun jälkeen 15:45-16, riippuen siitä saanko Mollylta kyydin vai onks sillä jonkun clubin tapaaminen koulun jälkeen jollon tuun koulubussilla. Se on muuten ihan sairaan hauskaa mennä koulubussilla, koska siel on ihan sairaan kivoja tyyppejä :-) Kotona syön välipalan, teen läksyt, syödään päivällinen yhessä ja meen nukkuun jo 19-20 aikaan. Sit seuraavana päivänä sama rumba uusiks!
Koitan päästä taas päivitteleen tätä, mutta niinkun varmaan ymmärrätte niin ton arkirytmin kans ei ihan hirveesti liikaa aikaa jää.. :-)

4 kommenttia:

 1. siis.. sä heräät neljältä aamulla?!?! mä luulin etä mulla on aikanen herätys kun herään 5.30.. ok en valita enää mun heräämisestä!! :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep sillon mun ah-niin-ihana herätyskello pirahtaa soimaa...:-D täällä on siihe aikaan aamusta ihan sairaan kylmä mikä ei yhtää helpota asiaa!! Ja joo nauti sää saat herätä myöhään!!

   Poista
 2. Oliko hienoo ku olit jenkkiläises leffa teatteris.? Tjohannna

  VastaaPoista
 3. aika basic! eivaa ollu määrättyjä paikkoja sai mennä mihin vaa halus istuun :)

  VastaaPoista