17.7.2013

viisumihaastattelu

Heissaan! Nyt on sitten kaikki tärkeimmät jutut hoidossa, kun perjantainen viisumihaastattelukin on ohi. Aamulla lähettiin Ainon kans junalla Helsinkiin ja tavattiin kahvilassa yks järjestön henkilökunnasta ja loput tohon ryhmähaastatteluun tulevat vaihtarit. Toi ryhmähaastattelu tarkotti lähinnä sitä, että meijät jaettiin kolmen hengen ryhmiin ja mentiin aina pienryhmä kerrallaan konsulaattiin. Siellä kaikilta kyseltiin ne pari kysymystä ihan yksitellen. Ymmärrän hyvin enkkua, mut siinä menin kyl tosi lukkoon ja syke varmaan 200, kun pelkäsin ettei se myönnä mulle viisumia, kun en ymmärrä mitä se kysyy... Se virkailija oli kuitenkin tosi mukava naishenkilö ja esitti kysymyksen tarvittaessa pari kertaa ni osasin vastata ja kaikki menikin iha hyvin :-D
IMG_7757 IMG_7672 IMG_7647 IMG_7642
Olo on ihanan helpottunut, kun kaikki jutut on nyt hoidossa ja itseasiassa viisumikin on tullu jo nyt postiin. Käytiin äidin kans kattomassa jo tuliaisia host-perheelle ja jotain tarttu mukaankin.
   Nautin viel näistä jäljellä olevista 41 päivästä ja kesästä! Mul on kyl tähän mennessä ollu ihan huippu kesä, toivottavasti teilläkin!


2 kommenttia: