18.6.2013

it's a long road but it's worth it


Heissan :-) Lupasin tehä postausta vähän siitä miten mun vaihtariprojekti on menny ja täs samassa kerron mun sijoituskohteesta. Tuntuu et teen nää hirveen sekavassa järjestyksessä ilman mitään logiikkaa, mut ei kai sen niin väliä :-D
  Viime postauksessa kerroinkin kuinka päädyin hakeen vaihtariks. Sen jälkeen, kun mut oltiin syksyllä hyväksytty ohjelmaan piti täytellä hirveesti kaikkia lappusia. Musta tuntuu et täytin ihan samanlaisia lappuja joku kymmenen :-D Ainaki monessa piti selittää, miks haluaa vaihtariks ja piti kehua itteensä yms. Sit mulle ehkä se eniten harmaita hiuksia tuottava asia oli kirje perheelle. Halusin laittaa siihen toiveita millanen perhe olis kiva ja millasella alueella, mut koska siihen ei saanu laittaa mitään ostoslista -tyyppistä luetteloo mitä haluaa ni piti hirveen kauniisti muotoilla, että 'olisi ihanaa, jos...' blaablaa. Mun veljet autto mua hirveesti siinä just sen enkun oikeinkirjottamisen kans, koska toinen niist on asunu jenkeis ja toinen on muuten vaa hyvä enkussa. Mun enkku lukiossa on ollu joka kurssista 9, mut halusin et se on mahdollisimman luontevan kuulosta.
Joskus marraskuussa aloin ottaa B tai C-hepatiittirokotetta, en muista kumpi se oli :-D Sen lisäks kävin koululääkärillä täyttämässä lapun täynnä maaiman tyhmimpiä kysymyksiä, joita ne siel jenkeis haluaa tietää. Viel pitäis tehä tuberkuloositesti tän kesän aikana ja sit on nää kaikki lääkärijutut hoidettu.
Kevät oliki suurimmaks osaks vaan perhetietojen odottelua yhen kielitestin tekemisen lisäks. Se oli siis sellanen SLEP-testi, jotka alko ihan älyttömän helpoista kysymyksistä ja päätty aika vaikeisiin. Sain siit tosi hyvän tuloksen.......ja nohhh...ei siitä sen enempää :-D
Huhtikuussa vappuaattona 30.4. sain sit vihdoin sen mun kuumeisena odottaman puhelun Upilta, et mun perhetiedot ja sijoituskohde on selvinnyt! Vaihtarit ainaki tietää mistä puhun, ku menee ihan sekasin ja tekis vaan mieli itkee onnesta, kun sitä on oottanut niiiiin kauan :-D Olin haaveillu mun ikäsestä host-siskosta ja kun sielt Upilta sanotaan, että "Sun perheeseen kuuluu 17 ja 18v. siskot" hyppäsin melkein kattoon :-D Nää siskot on kans molemmat uimareita ja heidän lisäks perheessä on vanhemmat ja koira :-)
  Osavaltio on Virginia, eikä mulle ainakaan ollu entuudestaan tuttu, mut se on kyl ihan unelmasijainnilla! Vähän matkan päässä yläpuolella on New York ja vähän matkan päässä alapuolella Florida. Kaupunki on pieni Mechanicsville ja lähin iso kaupunki on Richmond, jonne on matkaa n. 10km. Atlantin rantaan Virginia Beachille on 1,5h ajomatka. Hyökkäsin heti koneelle google mapsiin kattomaan kotikadun ja alue vaikuttaa ihanan idylliseltä :-)

Toivottavasti tää valotti vähän millanen tää projekti on ollu ja ehkä autto tulevia vaihtareita tajuaan mitä odottaa :-)!

                                                 kuvat Google ja Weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti